Категорії
Новини

Зелений чай: користь та шкода для організму

Сьогодні зелений чай становить понад 65% чайного ринку Китаю. Щорічно країна виробляє понад 1 млн. тонн продукту. Купити зелений чай варто всім людям, які хочуть ближче познайомитися з чайною культурою, адже саме він займає одне з чільних місць у китайських традиціях. Крім того, напій заряджає енергією, підвищує тонус організму, допомагає упорядкувати думки і зосередитися.

Яку користь несе зелений чай?

Напій набирає все більшої популярності. Поціновувачів якісного чаю приваблює не тільки його смак, а й корисні властивості:

  • Зелений чай допомагає позбутися зайвої ваги, особливо у поєднанні з правильним харчуванням та регулярними фізичними вправами.
  • Напій покращує роботу травної системи, благотворно впливає на роботу дванадцятипалої кишки.
  • Допомагає при проблемах із сечостатевою системою та нирками.
  • Знижує ризик виникнення атеросклерозу та появи холестеринових бляшок, покращує еластичність артерій та підвищує міцність стінок капілярів.
  • Зелений чай здатний усунути сонливість, «підбадьорити» нервову систему, покращити пам’ять та підвищити концентрацію уваги.
  • Допомагає полегшити стан при запальних процесах в організмі, пропасниці, підвищеній температурі.

А ще зелений чай покращує настрій, стабілізує психоемоційне тло та сприяє виходу з депресивних станів.

Чи може зелений чай завдати шкоди?

Щоб зелений чай китайський приносив виключно користь, його потрібно пити правильно. Чаювання варто влаштовувати протягом дня, а не ввечері або на ніч, інакше замість розслаблення та умиротворення можна отримати головний біль та безсоння. Вся справа в кофеїні, який у великій кількості міститься у цьому продукті.

Також зелений чай краще пити після їжі, а не натще. Якщо випити напій до сніданку, можна зіткнутися з подразненням слизової оболонки шлунка.

Від вживання зеленого чаю краще відмовитися людям із нервовим виснаженням. При такому розладі вживання напою може призвести до порушень сну, втоми, сильного занепаду сил. У даному випадку варто вибрати різновид китайського чаю, який зміцнює нервову систему і має заспокійливі властивості.

Де знайти гарний зелений чай?

Головне правило вживання напою – вибір якісного продукту. Купити китайський зелений чай від надійного виробника можна в компанії «Дао». На сайті представлена найкраща елітна продукція від провідних брендів за привабливими цінами.

Якщо ви бажаєте долучитися до чайної культури, оформлюйте замовлення прямо зараз! Зробити це можна на сайті, додавши позицію в «Кошик», або по телефону, зв’язавшись із менеджером. Сплатити покупку можна як онлайн за допомогою банківської картки, так і післяплатою при отриманні. Доставка здійснюється у всі населені пункти України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Последние записи

This site is registered on wpml.org as a development site.